Films Nederlands Film Festival binnenkort bij ons op het witte doek

Het Nederlands Filmfestival is in volle gang. Drie films die daar momenteel vertoond worden, zijn komende maand bij ons op het witte doek te zien.

Mijn vader is een vliegtuig
Mijn vader is een vliegtuig was de openingsfilm van het NFF. De film is geregisseerd door Antoinette Beumer en gebaseerd op haar gelijknamige roman, waarmee ze in 2018 haar debuut maakte.Mijn vader is een vliegtuig vertelt over een vrouw die een aangrijpende zoektocht naar haar verleden start en contact zoekt met haar vader die meer dan dertig jaar in een psychiatrische instelling verblijft. In de film vertolken Elise Schaap, Pierre Bokma, Maarten Heijmans, Stefan Rokebrand de hoofdrollen.
>>> Mijn vader is een vliegtuig is vanaf zaterdag 9 oktober bij ons te zien > Bestel hier je tickets

Poeslief 2
Wat is er nou leuker dan kijken naar capriolen van katten? Voor Poeslief 2 zonden kattenliefhebbers uit heel Nederland massaal hun eigen filmpjes in. Maar liefs 1001 katten krijgen uiteindelijk hun eigen '20 seconds of fame' van niemand minder dan Abatutu, de beroemdste filmkat. Een heerlijk film om met de hele familie te bekijken!
>>> Poeslief 2 is vanaf zondag 3 oktober > Bestel hier je tickets

Nr. 10
De slotfilm van het NFF is de tiende film van Alex van Warmerdam. Nr.10 is zijn nieuwe speelfilm, een thriller met elementen van de zwarte komedie. 
>>> Nr. 10 is vanaf zaterdag 16 oktober bij ons te zien > Bestel hier je tickets