KinderKUNSTdag in de kerstvakantie "Animatie in beeld"!

Kom je in de kerstvakantie naar onze Kinderkunstdag? Op 3 januari 2018 organiseert Parkvilla een creatieve dag voor kinderen vanaf 7 jaar.

Kinderkunstdag “Animatie in beeld” start in de ochtend met het maken van animatiefiguren die uiteindelijk door middel van een stopmotion film in beweging worden gebracht. We regisseren onze eigen filmfiguren en maken er een zelfgemaakt verhaal en beeld bij. Na de lunch bekijken we in ons filmhuis de animatiefilm: “De grote kaasrace”.

We sluiten de dag af met het vertonen van onze eigen stopmotionfilm “Animatie in beeld” die de kinderen die ochtend hebben gemaakt. Ouders, vriendjes, vriendinnetjes, opa’s en oma’s zijn om 15.00 uur van harte welkom om de film bewonderen. Na afloop krijg je je animatiefiguur mee en wordt de film je toegestuurd.

Lees meer en meld je aan

op 3 januari gaan we een eigen stopmotion film maken van kleifiguren en in de middag lekker onderuit bij de animatiefilm "De grote kaasrace"

Na afloop van de film is onze eigen stopmotionfilm gemonteerd en kunnen we samen met je ouders en iedereen die het wil deze bekijken.