Gezocht: modellen voor teken- en schilderlessen

Eeuwenlang werken kunstenaars samen met modellen voor hun schilderijen.In de modellessen bij Parkvilla wordt ook met modellen gewerkt. Zowel gekleed als naakt. Wij zijn op zoek naar nieuwe modellen! De docent of de groep bepalen samen met jou de stand die getekend of geschilderd gaat worden. Standen kunnen kort of langer van tijd zijn. Als model probeer je zo ontspannen mogelijk te poseren en geef je zelf aan wanneer je even wilt bewegen of rust nodig hebt. 

De cursisten letten op anatomie, verhoudingen en expressie en zullen soms alleen een pose gebruiken voor een eigen beeldende verwerking. Dus niet altijd zal jouw pose realistisch verbeeld worden. We zoeken niet naar een perfect mode-model, maar naar uitstraling. Elk lichaam kan onze inspiratie zijn!

Parkvillla is een professionele omgeving waarbij we groot respect hebben voor onze modellen en een veilige sfeer creëren. Natuurlijk is er een vergoeding en gratis koffie/thee in de pauze. Interessse of meer informatie, stuur een mail naar: info@parkvilla.nl