Alphoto exposeert in Parkvilla vanaf 5 juni

Fotoclub Alphoto exposeert van 5 juni tot 12 juli in onze foyer. Van de ruim 50 leden die Alphoto telt doen er 38 mee aan de expositie. De foto's die worden getoond hebben de leden ingestuurd voor de jaarlijkse onderlinge wedstrijd. Vandaar de titel waaronder wordt geëxposeerd: Het Beste van Alphoto. De winnende foto van Frederiek van der Linden, een close-up van een witte orchidee,  is extra uitvergroot, evenals de foto's van Erik Brouwer (man die langs toilethuisjes loopt) en Richard Staveleu (raceauto) die respectievelijk de tweede en derde prijs wonnen.

De expositie laat diverse stijlen binnen de fotografie zien. Zo hangen er portretten, maar ook landschappen, abstracte foto's, dierenfoto's, straatfoto's, reisfoto's en macro's. Alphoto is trots op deze fraaie expositie, die laat zien waar de leden in uitblinken. De expositie past in het streven van Alphoto om de inwoners van Alphen en omgeving enthousiast te maken voor fotografie als kunstvorm.

Fotografen
De deelnemende fotografen zijn: Elen van der Maat, Han Brinkman, Mariëtte van Heijningen, Yvonne Huijsmans, José Bruijsten, Rob IJsselstein, Gerk Kooi, Kees Wenting, Henk Langerak, Pim Bakker, Fons Bitter, Martin Pagie, Thérèse Obers, Gertjan van Midden, Marianne de Ruijter, Anne Haan, Jan Neeleman, Frans Vervuurt, Hans ter Hoek, Rob Spaans, Jaap van der Linden, Frederiek van der Linden, Peter Sijm, Hans Mol, Richard Stavleu, John Bonnet, Bert de Wit, Anet Terra, Fred Peters, Hanna Bakkal, Erik Brouwer, Martine Grootendorst, Marian van Capel, Rieni Stolwijk, Jolanda Sprokholt, Leo van Zanten, Kors de Bruin en René Schouten.