Parkvilla gesloten door coronamaatregelen

De nieuwe coronamaatregelen zijn op maandag 14 december door het kabinet bekendgemaakt. Met pijn in ons hart sluiten we per 15 december tot en met 19 januari 2021 wederom de deuren voor al onze activiteiten op het gebied van film, theater, educatie en cursussen. Dit besluit komt hard aan. Ook bij alle artiesten, medewerkers van producties en onze docenten.

Film- en theatervoorstellingen

Wij zullen alle kaarthouders zo spoedig mogelijk persoonlijk berichten over de geannuleerde voorstellingen en -in een later stadium- over mogelijke nieuwe data.

Cursussen

Per 15 december zijn er geen cursussen. Afhankelijk van het kabinet zullen de lessen waarschijnlijk tot en met 19 januari geen doorgang vinden. Komende tijd buigen wij ons over een nieuwe planning (inhaaldata en startdata januari cursussen) en eventuele alternatieve lesmethodes (digitaal/online lessen). Alle cursisten krijgen hierover persoonlijk bericht.

Contact & nieuws

Omdat ook ons kantoorteam zoveel mogelijk thuiswerkt, is de administratie de komende weken hoofdzakelijk bereikbaar via de mail info@parkvilla.nl. Indien telefonisch contact wenselijk is, kunt u uw telefoonnummer achterlaten in de mail. Op de hoogte blijven van Parkvilla nieuws? Volg ons via de website, social media of de Parkvilla nieuwsbrief.

Blijf gezond

Het gehele Parkvilla-team en alle vrijwilligers hopen u snel weer te mogen verwelkomen. Laten we er met elkaar op vertrouwen dat alle maatregelen binnenkort voorgoed voorbij zijn. Bedankt voor uw begrip en blijf gezond!