Cinema Culinair met Julie & Julia & take away dinner op 28 november

​De film Julie & Julia kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. Niet in een zaal of in de bioscoop, maar bij je thuis. Helemaal zoals jij het wilt. Met je eigen TV, je favoriete stoel en gerechten bereid door chefkoks op zaterdag 28 november. Je kunt het diner afhalen bij Parkvilla of laten bezorgen in Alphen aan den Rijn en streamt thuis de film Julie & Julia. De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat je precies weet wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven. Genieten met al je zintuigen, daar gaat het om.

Restaurant Brunel in Gouda verzorgd alle gerechten. Na eerdere succesvolle film&food edities in Gouda slaan Parkvilla en Brunel de handen ineen om dit idee in samenwerking met Cinema Culinair uit te breiden naar Alphen aan den Rijn.  

Hoe werkt het?
Je plaatst je bestelling van film+diner take away online op cinemaculinair.nl. Thuis dien je zelf de filmstream te downloaden (niet bij de prijs inbegrepen). Dit kan via een van de streaming platforms  (+ € 2,99 via Film.nl).
Afhalen: het dinner take-away is op zaterdag 28 november af te halen tussen 15.00 en 17:30 uur bij Parkvilla.
Thuisbezorging: thuis laten bezorgen is mogelijk tussen 15.00 en 18.30 uur.
In de instructie e-mail en het A4 dat wordt geleverd bij Brunel’s filmdiner take away staat welke eenvoudige handelingen er uitgevoerd moet worden per gerecht. Meer praktische informatie vind je op de website van Cinema Culinair.

Film: Julie & Julia
Julie & Julia is een feelgood film over twee vrouwen met een passie voor koken. Secretaresse Julie Powell zoekt een uitdaging en besluit om alle recepten uit het oude kookboek van Julia Child uit te proberen. Twee films in een: een vrouw uit New York die zich door haar crisis heen kookt en Meryl Streep in een hilarische hoofdrol als televisiekok.

Good Food
De film pakt uit met lekkere gerechten uit de klassieke Franse keuken. In Julie & Julia komen wel 20 gerechten langs en daar kiezen we er enkele van, keurig gespreid over de film. Uiteraard op basis van de recepten van Julia Child zelf uit het boek ‘De kunst van het koken’.

Samenwerking
Restaurant Brunel in Gouda benaderde Parkvilla na een succesvolle editie in Gouda begin november om dit idee uit te breiden naar Alphen aan den Rijn. Dat leek ons een goed idee, vooral voor de thuisblijvers, die wegens de coronacrisis liever niet het huis uit gaan. Op deze manier bieden we een alternatief avondje uit, gewoon lekker thuis op de bank met een heerlijke maaltijd.

Meer info
Alle praktische informatie vind je terug op de website www.cinemaculinair.nl