Koop een Parkvilla Cultuursnuiver mondkapje en steun Parkvilla

Te koop: het enige echte en originele Parkvilla Cultuursnuiver mondkapje! Omdat genieten c.q. snuiven van cultuur heel belangrijk is. Juist in deze tijd geeft het ontspanning, afleiding en verdieping. Dit mondkapje is speciaal voor Parkvilla ontworpen. En dat niet alleen! Het is gemaakt van microvezel en daardoor ademend, sneldrogend en zeer absorberend. Wij hopen dat u dit fijne mondkapje koopt, de kosten zijn 5 euro per stuk en het is te verkrijgen bij de kassa van onze foyer. Ook een leuk cadeautje!

Corona heeft grote impact, ook voor Parkvilla. Wij hopen van harte dat de culturele wereld na de coronacrises weer kan bloeien. Wij blijven actief om al onze bezoekers een fijn moment te geven. Een mooie film, een boeiende theatervoorstelling of een leuke cursus: Parkvilla is dé plek!

Meer mondkapjes bestellen?

Mocht u meer dan 25 mondkapjes willen bestellen of als bedrijf Parkvilla willen steunen en voor uw medewerkers een hoger aantal willen bestellen, mail dan naar info@parkvilla.nl

Materiaal mondkapje

Het materiaal van dit mondkapje is OEKO-TEX® 100-gecertificeerd, wat betekent dat de stof hypoallergeen is en de huid niet irriteert. Je kunt dit mondkapje tot 60°C in de wasmachine wassen en hergebruiken. Bovendien hebben deze maskers de EU-certificering DGA (CERTAM). Let op: Dit is geen medisch mondkapje. We raden daarom aan dit mondkapje alleen voor persoonlijke doeleinden te gebruiken. Dus: herbruikbaar, hypoallergeen en wasmachinebestendig tot 60°C.