Ontspanning door nieuwe Parkvilla cursussen

Na de herfstvakantie starten er wederom een aantal verrassende en kortlopende cursussen bij Parkvilla. Creativiteit en bewegen brengt ontspanning en in deze tijd kunnen veel mensen dit goed gebruiken. Creatief bezig zijn is dé manier om alles even los te laten.

Vanaf 25 oktober beginnen diverse cursussen die gerelateerd zijn aan dans, zoals Dansmix 55+ op zondag met vooral veel aandacht voor dansplezier, Ballet 6-8 jaar onder deskundige én enthousiaste leiding, Plié, Pirouette, Pop!, een afwisselende balletles op popmuziek en de ontspannende ‘yogacursus in een flow’ Vinyasa Yoga.

Op schildergebied start op maandagochtend 26 oktober de nieuwe cursus ‘Schilderen in Vrijheid’ van Niels Smits van Burgst. Op maandagavond geeft technicus Steven Loos de cursus theatertechniek. Lampen stellen, een lichttafel programmeren en de werking van een microfoon zijn zaken die onder meer aan bod komen. Verder is het in deze cursus de bedoeling om met een kleine groep in de praktijk de mogelijkheden te ontdekken. Natuurlijk zijn alle cursussen coronaproof. Klik hier voor meer informatie.