Aangescherpte coronamaatregelen per 29 september

Het kabinet heeft maandag 28 september strengere maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. We nemen deze maatregelen zeer serieus en stellen bij Parkvilla alles in het werk om de veiligheid voor alle mensen in ons gebouw te borgen.

Voor Parkvilla betekent dit concreet dat de foyer om 22.00 uur dicht gaat. Voor het filmhuis en op cursusgebied zijn er vooralsnog geen consequenties, omdat het maximum aantal personen onder de 30 ligt. Welke gevolgen dit voor het theaterprogramma heeft weten we nog niet, het besluit hierover moetn nog genomen worden. Als er meer bekend is zullen we dat met de direct betrokken bezoekers communiceren en informatie op onze website plaatsen.

De eerder opgestelde protocollen zijn nog steeds van kracht. Deze protocollen zijn vertaald in praktische informatie voor al onze bezoekers: film, theater en cursussen. Je kunt de maatregelen teruglezen op onze website, onder het kopje coronamaatregelen

We vragen al onze bezoekers zich aan de maatregelen te houden. Op deze manier kunnen we, ook in deze uitzonderlijke tijden, met zijn allen op gezonde en veilige wijze genieten van kunst en cultuur!