Parkvilla verlengt sluiting publieksactiviteiten tot en met 1 juni

Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen maandag heeft Parkvilla besloten de sluiting van de deuren voor alle publieksactiviteiten te verlengen. Deze vernieuwde maatregel heeft tot consequentie dat alle activiteiten, cursussen, film- en theatervoorstellingen, verhuur en evenementen ook in de komende 2 maanden geannuleerd worden (i.p.v. t/m 6 april).

Als publieksinstelling passen we alle landelijke richtlijnen secuur toe. We volgen voor de ontwikkelingen rondom het Coronavirus de aanwijzingen vanuit RIVM, overheid, lokale GGD en gemeente.

We vinden het belangrijk iedereen betrokken te houden en daar waar mogelijk alternatieven te bieden. Bijvoorbeeld door het bieden van interessante film- en theaterkijktips op de website.

 Wat zijn de consequenties?

  • Annulering van alle film- en theatervoorstellingen t/m 1 juni. Mensen die kaarten hebben gekocht ontvangen hierover een e-mail. Heeft u aan de kassa kaarten gekocht voor deze periode, stuur dan een mail naar info@parkvilla.nl o.v.v. uw bestelnummer of kaartnummer(s) en IBAN. Reserveringen voor voorstellingen t/m 1 juni vervallen. 
  • Per cursus wordt in overleg met de docent gekeken naar (digitale) alternatieven om (een deel van) de lessen toch door te laten gaan. Cursisten worden op de hoogte gesteld van de nieuwste ontwikkelingen;
  • Alle geplande verhuren kunnen t/m 1 juni geen doorgang vinden.

De komende periode is voor niemand gemakkelijk. Deze tijd van veel binnen zijn geeft ons ook de mogelijkheid naar binnen te keren en tot stilte te komen. Laat het een periode zijn die ons uitdaagt tot nog meer creativiteit. Zorg goed voor jezelf en je naasten en alle gezondheid toegewenst.