Vacature Horeca Medewerker

Parkvilla.nl bevindt zich in Park Rijnstroom en is het culturele hART van Alphen aan den Rijn. In ons monumentale pand kunnen onze gasten passief en actief deelnemen aan diverse kunstuitingen. Zo kan je bij ons kennis en vaardigheden vergaren in een breed cursusaanbod, theater- en filmvoorstellingen bezoeken, anderen ontmoeten en je eigen netwerk vergroten. Parkvilla neemt deel aan het netwerk BOOST, waarin diverse instellingen in Alphen aan den Rijn samenwerken binnen de thema’s opgroeien en (talent)ontwikkeling.  

Parkvilla beschikt over cursusruimtes, een filmhuis en een theaterzaal. In het hart van het gebouw bevindt zich onze foyer.

                                      

                                     Hiervoor zoeken wij een: sturende HORECA-medewerker (M/V)

                                            12/15 uur per week (op week- en zaterdagavonden)

 

Profiel:

Je bent een gastvrije en communicatief vaardige collega, met aantoonbare ervaring in de horeca. Je verzorgt met een glimlach alle barwerkzaamheden en vindt het belangrijk om als boegbeeld van Parkvilla al onze gasten en medewerkers zich thuis te laten voelen. Je stuurt vrijwillige barmedewerkers aan, maar kan in voorkomende gevallen ook prima onder leiding van een collega werken. Je werkt zelfstandig, bent flexibel en proactief, maar vooral een ‘horeca-mens’. Ook op de drukke (pauze)momenten blijf je klantgericht, accuraat en vriendelijk naar onze gasten.

Bij voorkeur ben je in het bezit van de diploma’s Sociale Hygiëne en BHV of bereid deze te behalen.

Aanbod:

Wij bieden een mooie werkplek in een creatieve omgeving waar geen dag hetzelfde is. Beloning afhankelijk van ervaring volgens CAO Kunsteducatie (€ 1.646,- tot max. € 1.928,- bruto bij fulltime dienstverband). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden.

Solliciteren:

Ben je geinteresseerd? Stuur dan een reactie met motivatie en cv voor 17 juli 2017 naar verhuur@parkvilla.nl ter attentie van Hen van Dijk. Vermeld bij het onderwerp ‘sollicitatie Horeca-medewerker’. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bovenstaande emailadres. We nemen dan contact met je op.