Kom naar de Parkvilla open dag zondag 8 september a.s.

Sfeer proeven, leuke workshops volgen en wij staan klaar om je alle informatie te geven over het nieuwe theater- en cursusprogramma 2019/2020. Kom naar de open dag van Parkvilla en doe mee met de workshops beeldende kunst, dans of theater en geniet van interessante en vooral leuke demonstraties en bruisende dansoptredens. De datum is zondag 8 september vanaf 12.00 uur. Je bent van harte welkom!

In de leslokalen kun je kennismaken met de docenten en natuurlijk kunnen ze je alles vertellen over de cursussen van het komend seizoen. Er zijn cursussen in de volgende disciplines: tekenen/schilderen, beeldhouwen, keramiek, fotografie, edelsmeden, kunst- en filmgeschiedenis. Nieuw zijn de volgende cursussen: creatief schrijven, literatuurclub, storytelling, smartphone fotografie, kleien voor kids, en diverse nieuwe yoga- en danscursussen.

Het theaterprogramma 2019-2020 is een mooie mix van professionele- en amateurvoorstellingen voor jong en oud. In het filmhuis wordt op de open dag om 14.30 uur de film Camino vertoond. Een heerlijke en wonderbaarlijk meeslepende film over de bekende wandeltocht naar Santiago de Compostella. Kaartjes zijn te bestellen via parkvilla.nl.

In de foyer geven Serious Music Alphen, Productiehuis Alphen en het Jeugdtheaterhuis alle informatie die je wenst.