Kaartverkoop Parkvilla Theaterseizoen 2019-2020 gestart!

Er is een prachtig programma samengesteld met professionele- en amateurvoorstellingen voor jong en oud. Variërend van muziek, toneel, cabaret, theatercolleges, familievoorstellingen en stevige concerten kun je bij Parkvilla genieten van een heerlijke theateravond. Het gehele programma is online te bekijken en te bestellen.

In het nieuwe seizoen zien we oude bekenden en nieuwe gezichten. Gerard van Maasakkers, The Amazing Stroopwafels, Alex Roeka en Jan Rot keren terug met nieuwe voorstellingen. Nieuw in ons theater verwelkomen we Henk Poort, in zijn programma klinken de mooiste songs uit opera, musical en het Nederlands repertoire. De band OCOBAR speelt heerlijke blues, rock, jazz en funk. En met vier verschillende stemmen brengen De Meisjes met de Wijsjes de nostalgie van het Nederlandstalige lied. Het gezelligste folkduo van het Groene Hart ‘Boxin’ the Vox’ neemt je mee op een muzikale reis door Ierland.

Lachen kan bij de twee cabaretvoorstellingen van opkomende cabarettalenten Farbod en Wouter Monden. Een zintuigelijke en smaakvolle ervaring doe je op bij het theatercollege met Joel Broeckaert. Vanzelfsprekend ontbreken ook de familievoorstellingen niet in het programma. De allerjongsten kunnen genieten van Nijntje en Gonnie en Gijsje. Hakim van Sesamstraat komt naar het theater voor de Sinterklaasvoorstelling.

Eind 2019 wordt zoals ieder jaar afgesloten met een zelf geproduceerde voorstelling van Productiehuis Alphen. En Serious Music Alphen zorgt weer voor een flink aantal heerlijke prog-rock concerten. Ook de samenwerking met Fotoclub Alphoto krijgt een vervolg met een fotocollege van Sasha de Boer.

Kaartjes zijn te koop via onze website of aan de kassa. Indien u kaarten online koopt kunt u van te voren uw stoel bepalen. Klik hier voor het overzicht op onze website.