Ervaren Horeca medewerker (8-12 uur)

Gaat jouw hart bij kunst en cultuur net iets sneller kloppen, ben je sociaal ingesteld, gastvrij en een harde werker met een flexibele beschikbaarheid? Parkvilla  bevindt zich in Park Rijnstroom en is het culturele hart van Alphen aan den Rijn. In ons monumentale pand kunnen onze gasten passief en actief deelnemen aan diverse kunstuitingen. Zo kan je bij ons kennis en vaardigheden vergaren in een breed cursusaanbod, theater- en filmvoorstellingen bezoeken, anderen ontmoeten en je eigen netwerk vergroten. Parkvilla beschikt over cursusruimtes, een filmhuis en een theaterzaal. In het hart van het gebouw bevindt zich onze foyer. Voor aanvang, in de pauze en na afloop van de verschillende activiteiten alsmede bij verhuuractiviteiten is ons horecateam er om alle gasten te verzorgen en in de watten te leggen. Voor dit horecateam zijn wij op korte termijn op zoek naar versterking!
 
Hiervoor zoeken wij een
HORECA-medewerker (M/V) voor 8 - 12 uur per week
(op week- en zaterdagavonden)
 
Wie zoeken we?
  • Je bent een gastvrije en communicatief vaardig
  • Je verzorgt met een glimlach alle barwerkzaamheden en vindt het belangrijk om als boegbeeld van Parkvilla al onze gasten en medewerkers zich thuis te laten voelen.
  • Je stuurt vrijwillige barmedewerkers aan, maar kan in voorkomende gevallen ook prima onder leiding van een collega werken.
  • Je werkt zelfstandig, bent flexibel en proactief, maar vooral een ‘horeca-mens’.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in de horeca
  • Je bent minimaal 2 avonden in de week beschikbaar.
  • Je ben in het bezit van de diploma’s Sociale Hygiëne en BHV of bereid deze te behalen.
 
Wat bieden we?
Wij bieden een mooie werkplek in een creatieve omgeving waar geen dag hetzelfde is. Beloning afhankelijk van ervaring volgens CAO Kunsteducatie (€ 1.646,- tot max. € 1.928,- bruto bij fulltime dienstverband). Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden.
 
Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een reactie met motivatie en cv voor 20 februari 2019 naar verhuur@parkvilla.nl  ter attentie van Erik van Luin. Vermeld bij het onderwerp ‘sollicitatie Horeca-medewerker’. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bovenstaande emailadres. We nemen dan contact met je op.