Gloednieuwe theaterprogramma 2018-2019 bekend!

Alvast een tipje van de sluier: op het programma staan voorstellingen van onder anderen Jochem Nooyen, Theater Rotterdam, Alex Roeka, Middelbare Meiden en het Opvoedcircus van Stine Jensen en Frank Meester. Serious Music Alphen heeft een mooi muziekprogramma geprogrammeerd en ons huisgezelschap Productiehuis Alphen komt dit jaar weer met twee voorstellingen.

Toneelvoorstellingen
Nieuw zijn onze toneelvoorstellingen. Met komend najaar twee voorstellingen over de invloed van technologie in onze samenleving. Jochem Nooyen zoekt in zijn mindillusieshow Privacy het snijvlak op tussen werkelijke privacy en de illusie ervan. How to build a universe van Theater Rotterdam zoekt welke rol toeval speelt in een wereld waarin we met technologie al het toeval uit willen sluiten.
In februari 2019 speelt Julika Marijn een prachtige voorstelling over het leven van Helene Kröller-Müller (1869-1939).

Muziek op het Podium
Serious Music programmeert al jaren muziek op het podium. Behalve de progrock concerten staat er dit jaar een Jazzrock Fusion Festival en een Female Singersong avond op het programma. Verder komt Alex Roeka weer terug naar ons theater met zijn nieuwe voorstelling, kun je genieten van een Simon en Garfunkel avond.

Familievoorstellingen
De familievoorstellingen op zondagmiddagen zijn een heerlijk uitje voor het hele gezin. Dit jaar met voorstellingen van de Chinese Nachtegaal, een Sinterklaasvoorstelling, Tommie en Tom Poes, Het Geheim van professor Sambabal en een supermooie voorstelling van Opera Dolleboelja.

Lokale producties
We bieden al jaren podium aan lokale producties van Productiehuis Alphen en FADA Theatre als vast huisgezelschap. FADA Theatre komt dit najaar met een nieuwe voorstelling. Productiehuis Alphen brengt traditioneel gewijs een kerst- en meiproductie. Ook bieden we dit jaar podium aan Aubrey Snell met The Soundtrack Quartet, Mix & Match vocaal entertainment en komt De VERhaler begin 2019 terug met een nieuwe voorstelling. Textielcollectief Treffend Textiel viert haar 10-jarig jubileum met een expositie in onze foyer. In dat kader zal Eva IJsveld een textielcollege geven. Enkele voorstellingen zijn nog in de maak en vind je daarom nog niet terug op onze website.

Koop je kaarten alvast online en geniet van een onvergetelijke theateravond: Parkvilla Theater
Indien je kaarten online koopt kun je van te voren je stoel bepalen.