LET'S GO! Go outside en waag de sprong!

LET’S GO! Go outside en waag de sprong!

Afgelopen week is er een nieuwe Let’s G.O.! reeks van 8 lessen gestart in Alphen aan den Rijn. Let’s G.O.! is een maatwerkprogramma in de natuur, waar beweegvormen gecombineerd worden met kunstzinnige werkvormen om kinderen (8-12 jaar) te ondersteunen in hun ontwikkeling.

Let’s G.O.! is een initiatief van Alphen Beweegt en het Jeugd- en Gezinsteam. Chantal Timmer neemt namens Parkvilla de kunstzinnige werkvormen voor haar rekening. Zij gebruikt hierbij de natuur als spiegel en stemt haar oefeningen af op de wensen, behoeften en mogelijkheden van de kinderen.

Haar werkvormen zijn een prachtige aanvulling op de uitdagende beweegvormen die Dave Hogenboom van Parkourdiscipines de kinderen biedt.

Samen dagen zij de kinderen uit om hun grenzen op te onderzoeken en de sprong te wagen op weg naar doelen die de kinderen zichzelf gesteld hebben!

Wil je meer weten over de rol van Parkvilla in Let’s G.O.!, of ben je benieuwd naar de kunstzinnige werkvormen die ingezet worden, neem dan contact op met Chantal Timmer van Parkvilla: educatie@parkvilla.nl.