Yuku en de Himalayabloem (3+)

Yuku zingt en speelt zich een weg van lied naar lied in dit levendige avontuur vol verrassende vriendschappen en aanstekelijke muziek. Yuku, het oudste kind uit een grote muizenfamilie, moet de voedselvoorraad bewaken. Maar ze luistert liever naar haar oma, een meesterlijke verteller met een wonderlijke ukelele. Wanneer het einde van oma’s leven nadert, vertrekt Yuku op een muzikale zoektocht naar de eeuwig lichtgevende Himalayabloem, zodat oma die kan meenemen op haar ‘laatste reis’. Een heerlijke muzikale film voor de allerkleinsten (3+).

PYJAMA-ONTBIJT & FILM: woensdag 4 januari
Kom in je pyjama of onesie naar Parkvilla en geniet vanaf 9.45 uur van een pyama-ontbijt met een pannenkoek van De Pannenkoe! Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen ook mee-ontbijten. De film start om 10.30 uur. Kies bij tickets de juiste kaartsoort.

FILM & OUDER/KIND WORKSHOP (3+): vrijdag 6 januari
Ouder-kind muziekworkshop bij Yuku en de Himalayabloem door Aubrey Snell.
Na het zien van de muzikale film Yuku en de Himalayabloem neemt docent en saxofoniste Aubrey Snell kinderen en ouders mee in een workshop vol met muziek. We gaan lekker muziek maken, bewegen en leef je uit met bodysound: trommelen op je eigen lichaam.
- Leeftijdsindicatie v.a. 3+ jaar.
- Duur muziekworkshop: 1 uur.
De film start om 13:30 uur en de workshop start rond 15:00 uur.

De workshop is €12,50 per koppel en een ticket voor film en workshop bestel je dus maar bij één ticket.