Oeps! Kids overboord

Finny is een herbivoor en Leah een carnivoor, toch zijn het beste vrienden. In een ark vol andere dieren drijven ze al weken op zee rond zonder enig zicht op het vaste land en de voedselvoorraad begint zorgelijk te worden. Daardoor kan de (ongemakkelijke) vrede tussen de carnivoren en herbivoren elk moment omslaan... Alsof dat niet erg genoeg is, worden Finny en Leah per ongeluk overboord gespoeld, samen met de laatste voedselvoorraden. Oeps! Aan boord van hun geïmproviseerd vlot, krijgen ze gezelschap van Jelly, een praatgrage, jonge kwal. Maar wanneer het vlot wordt geteisterd door een hevige storm, worden Finny, Leah en Jelly in de diepte van de oceaan gedompeld en van elkaar gescheiden. Leah en Jelly spoelen aan op een afgelegen eiland en Finny wordt wakker in een vreemde kolonie van zeer bekende wezens… Gaat het de Ark bewoners lukken de kinderen te vinden en zullen Finny en Leah elkaar ooit weer zien?

FILM & KINDERWORKSHOP (6+): woensdag 4 januari
Schilderworkshop bij Oeps, Kids overboord door Yvette Bavelaar.
Duik mee in de mooie fantasiewereld van het schilderen. Aan de hand van de film gaan we op doek schilderen wat we gezien en beleefd hebben. Met tips en ondersteuning van kunstenares Yvette Bavelaar komen we tot kleurrijke en vrolijke schilderingen. De schilderworkshop vindt -na een korte pauze- aansluitend plaats aan de film. Zorg dat je kleren aandoet die vies mogen worden!
- Leeftijdsindicatie v.a. 6+ jaar.
- Duur schilderworkshop: 2 uur.
De film start om 13:30 uur en de workshop start rond 15:30 uur.
*Ouders kunnen natuurlijk mee naar deze film. Mocht dit niet het geval zijn, dan zorgt Parkvilla voor begeleiding naar de workshop. Laat het ons dan even weten door een mail te sturen aan: filmhuis@parkvilla.nl  

PYJAMA-ONTBIJT & FILM: vrijdag 6 januari
Kom in je pyjama of onesie naar Parkvilla en geniet vanaf 9.45 uur van een pyama-ontbijt met een pannenkoek van De Pannenkoe! Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom en kunnen ook mee-ontbijten. De film start om 10.30 uur. Kies bij tickets de juiste kaartsoort.