Coppelia

De prille liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de beeldschone Coppelia. Zij is de schepping van Dr. Coppelius, een cosmetisch arts, die de dorpsbewoners verleidt met het idee van perfecte schoonheid. Ook Frans wordt door haar betoverd. Maar de eigenzinnige Zwaantje ontdekt dat Dr Coppelius vooral kwaad in de zin heeft. In zijn 'schoonheidssalon' steelt hij de unieke karaktereigenschappen van de dorpelingen. Het met liefde gevulde hart van Frans is het laatste dat hij nodig heeft om Coppelia tot leven te wekken. Zwaantje doet al het mogelijke om Frans voor een verschrikkelijk einde te behoeden.

We vertonen de film met vertelstem, zodat de film ook voor de allerkleinsten goed te volgen is.


Zondag 23 oktober - Pyama-ontbijt
Kom in je pyjama of onesie naar Parkvilla en geniet van een pyama-ontbijt! Vanaf 9.45 maken we er een feest van met een pannenkoekenontbijt! Ouders, verzorgers, opa’s en oma’s (of alle anderen die meekomen) zijn natuurlijk van harte welkom. Als ze willen kunnen zij ook mee-ontbijten. O ja, de pannenkoeken komen van de Pannenkoe. Kies bij tickets de juiste kaartsoort.
- Ontbijten: vanaf 9.45 uur
- Start film: 10.30 uur

Vrijdag 28 oktober 15.00 - 17.00 - Dansworkshop
Stap zelf in het sprookje van Coppélia.
In deze leuke dansworkshop gaan we op een creatieve manier aan de slag met de verschillende scenes uit het klassieke ballet Coppélia. Geïnspireerd op de film en de oude balletten. Met elkaar, onder begeleiding van een dansdocent, gaan we een eigen stuk dans creëren, op de muziek uit Coppélia. De dansworkshop vindt -na een korte pauze- aansluitend plaats aan de film.

- Leeftijdsindicatie dansworkshop v.a. 6+ tot en met 12 jaar.
- De dansdocent kan maatwerk leveren op leeftijdsniveau.
- Duur dansworkshop: 2 uur.
- Dansstijl: klassiek ballet / modern ballet.


Minimaal 10 deelnemers en maximaal 14. Bij veel belangstelling wordt een tweede dansworskhop georganiseerd.