Parkvilla Vrienden FilmSpecial met Shabu

Exclusief voor onze vrienden organiseren we op zaterdag 2 juli een gratis FilmSpecial met de docu Shabu en na afloop een gezellige zomerborrel met een glaasje bubbels en lekkere hapjes. 

We ontvangen je graag vanaf 13.30 met een kopje koffie/ thee en petit fours. Na afloop van de film kun je genieten van een zomerborrel in onze foyer en achterterras. We schenken een glaasje bubbels. Overige consumpties aan de bar zijn voor eigen rekening.

Programma zaterdagmiddag 2 juli
13.30 uur – Inloop
14.00 uur – Filmvertoning Shabu
15.15 uur – Zomerborrel
16.30 uur – Einde


Film
Shabu is fijne feelgood documentaire met een groot hart. Shabu (14) rijdt tijdens een joyride de auto van zijn oma total loss, waardoor zijn hele familie boos op hem is. De hele zomer heeft hij de tijd om het goed te maken. Hij gaat op zoek naar een oplossing om zijn oma terug te kunnen betalen, waar hij zijn muzikale talent voor kan gebruiken. Een grappige en ontroerende film over een jongen die groter lijkt dan hij is, en over verantwoordelijkheid nemen voor je daden.


Aanmelden
Meld je aan via de button 'ticket online kopen' en bestel vervolgens jouw gratis ticket. Dat kan alleen met jouw persoonlijke vriendenpasnummer.
Ben je Vriend maar hebben wij je mailadres nog niet? Geef dat dan door via filmhuis@parkvilla.nl
Nog geen Vriend, maar wil je dat wel worden? Meld je dan online aan via het vriendenformulier. Je kunt dan direct tickets bestellen voor deze filmspecial en we sturen je per post de Vriendenpas toe.
Wil je een introducee meenemen? Je kunt tegen betaling een introducee meenemen. Je betaald dan € 15,00 voor een ticket. 

Wij hopen je te verwelkomen op de Filmavond Special!