Onderwijs cabaretavond

Onderwijs cabaretavond
Een ontspannen avondje uit voor iedereen die het (wereldwijde) onderwijs een warm hart toedraagt! 
 
Zaterdag 19 januari | Deuren open 19:30 | Start avond 20:00 | Borrel 21:30 
 
Op zaterdagavond 19 januari staat leerkracht, schooldirecteur, pedagoog én onderwijscabaretier Arie de Bruin in het theater van Parkvilla. Met zijn onderwijsverhalen en meeslepende liedjes schept hij op humoristische wijze een herkenbaar beeld van het onderwijs. Na afloop staat er nog een drankje klaar om gezellig na te borrelen. 
 
Over Arie de Bruin werd geschreven:
 
“Veel applaus was er voor Arie de Bruin. Scherp kon hij fine-tunen op het kind in moeilijke situaties. Geen hapslikweg-theater maar realiteiten omgezet in trefzekere teksten, waarmee hij zowel school als maatschappij door de filter haalde. Het waren teksten waar je hart van opsprong. In de grote zaal van de Maassilo kon je een speld horen vallen”. (H30 Dordrecht) 
“Zeer positief was de evaluatie over het onderdeel van cabaretier Arie de Bruin. Gemiddeld werd dit beoordeeld met 8,7!”  (Conferentie ‘’Spraakmakers’’, Passend Onderwijs Midden Brabant)
''Allemaal heel herkenbaar, rechtstreeks uit de onderwijspraktijk, heerlijke relativerende humor.’’  (Conferentie Kopwerk, Den Helder) 
 
Stichting Edukans
De opbrengsten van deze avond zullen ten goede komen aan stichting Edukans, een stichting die zich inzet voor wereldwijd goed onderwijs. De twee organisatoren van deze onderwijs cabaretavond dragen stichting Edukans een warm hart toe en vertrekken zelf in februari voor drie maanden naar Kenia om daar aan te sluiten bij een onderwijsproject van Stichting Edukans.  
 
Kaartverkoop
€12,50 inclusief één drankje 
 
Tickets zijn nu te reserveren via deze link
 
Of stuur een e-mail naar onderwijsavondedukans@gmail.com