Frency van Duijn

Ze noemen mij "The girl with the million dollar smile" en ik vind het dan ook belangrijk dat iedereen met een glimlach de les uit loopt. 

Ik ben dans & dans is mij. Mijn passie voor dans is groot en ik vind het geweldig als ik andere mensen hetzelfde gevoel voor dans kan mee geven. Vertrouwen & Plezier zijn voor mij 2 belangrijke elementen binnen een les. Door plezier & vertrouwen, een positieve & motiverende sfeer volgt ontwikkeling vanzelf. 

Dans is je vrij voelen, een vorm van communicatie, ontwikkeling zowel fysiek als mentaal en zorgt voor verbintenis. Dans is voor iedereen. Geen afstand of druk en geen drempels maar juist ruimte voor persoonlijke aandacht. Een veilige omgeving waarin jij je vrij voelt om je danstalent te ontdekken of juist te ontwikkelen. Elkaar inspireren & accepteren. 

Ik denk altijd verder dan mijn neus lang is, een doorzetter, creatief & ruimdenkend. Met de juiste mindset, energie & drive kun je doelen behalen. Als “plan A” niet werkt, heeft het alfabet nog 25 letters meer.

https://www.instagram.com/f_rency/
http://im-inmotion.nl/