Marieke Muller-van der Naald

Marieke Muller-van der Naald is docent Moderne Dans en geeft les aan alle leeftijden in deze stijl. In Moderne Dans wordt veel gebruik gemaakt van beelden en intentie, ademhaling, zwaaien en vloerwerk.

Marieke heeft na haar opleiding Docent Dans Modern/Dansexpressie aan de Fontys Dansacademie, aan het Limón Institute in New York gestudeerd. Daarna heeft zij op veel plekken les gegeven waaronder haar eigen school voor Moderne Dans, de MBO Theaterschool in Rotterdam, de Jeugdtheaterschool en de Leidse Ballet & Theaterschool en de vooropleiding daar.

Bij Parkvilla geeft zij peuterlessen, zowel met als zonder ouders. Hier gaan we spelen met de basisprincipes van dans, Marieke werkt vooral met eigenheid van jonge kinderen. We focussen in de lessen vooral op expressie door beweging. Daarbij leren de kinderen de basisprincipes van dans kennen. Doordat ze een breed spectrum aan muziek te horen krijgen, wordt ook de muzikaliteit ontwikkeld.

Marieke geeft deze lessen met heel veel passie en plezier voor jonge -en oudere peuters (en hun ouders) die graag bewegen!