Jazz Tieners (Beginner/Midden)

Jazz dans is een heel gevarieerde stijl. Je hebt jazz ballet, musical jazz, afro jazz, fusion, show/jazz, commercial jazz en nog veel meer.
 
In de jazz lessen bij Parkvilla komen alle verschillende soorten aan bod. Een les is opgebouwd uit een warming up, buikspier oefeningen, stretch, techniek oefeningen, oversteek en een eind dans. In alle verschillende elementen van de les word toegewerkt naar het eindproduct (de einddans). We werken veel aan onze techniek maar het doel is vooral om één uur in de week lekker te bewegen, te genieten en je uit te leven!
 
Bij Parkvilla bieden wij voor alle leeftijden en niveaus Jazz dans aan. In overleg met de docent wordt het juiste niveau gekozen. In de cursus Jazz beginner/midden niveau v.a. 11 jaar werken we aan de basistechnieken  en gaan we ook al een stapje verder! We bouwen kracht en conditie op. Je leert basis passen en gaat deze leren toepassen! Verder zijn we veel bezig met de basishouding en hoe we danshouding behouden tijdens alle bewegingen. We maken een uitstapje naar al moeilijkere draaien , sprongen en coördinaties.