Theaterworkshop Een beetje Stuk 12+ jaar

Wil jij ervaren of toneelspelen iets voor jou is? Theatergroep Een Beetje Stuk en Parkvilla organiseren samen een theaterworkshop in het theater van Parkvilla onder leiding van theatermaakster Sharon Merk. De workshop is voor mensen met en zonder beperking. Onder het motto ‘van elkaar kun je leren’ ben je van harte welkom bij deze gratis theaterworkshop.
 
Over Sharon Merk.
Sharon is theatermaakster en workshopleider. Ze is in 2015 afgestudeerd als docerend theatermaakster aan de Hogeschool voor de kunsten Utrecht. Zij is onder andere dramadocent bij Theaterwerkplaats Tiuri, dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking.
Als jonge theatermaakster is zij op zoek naar bijzondere verhalen, maatschappelijke onderwerpen en gewaagde thema’s. Zij vindt het interessant om de (nog) niet gehoorde verhalen te vertalen naar een theatrale setting, waar de eigenaren van deze verhalen hun stem gebruiken om gehoord te worden.
 
Info over Een beetje Stuk
Toneelgroep Een Beetje Stuk maakt theater met mensen vanaf 12 jaar met of zonder stoornis of beperking. Iedereen kan dus meedoen. Dat doet deze groep op een eigenwijze manier.
Je kunt bij de groep acteren, muziek maken,  zingen, dansen en decor bouwen.
Verder staat Een Beetje Stuk altijd open voor  andere ideeën die  kunnen passen binnen  een voorstelling.
Aanmelden:

Men kan zich aanmelden bij het secretariaat van Een Beetje Stuk: vanegdomjoke@gmail.com  ( Joke van Egdom )

Voor info tel:  06 361 88 758

www.eenbeetjestuk.nl