Jazzdans volwassenen

Jazz dans is een heel gevarieerde stijl. Je hebt jazz ballet, musical jazz, afro jazz, fusion, show/jazz, commercial jazz en nog veel meer.
In de jazz lessen bij Parkvilla komen alle verschillende soorten aan bod. Een les is opgebouwd uit een warming up, buikspier oefeningen, stretch, techniek oefeningen, oversteek en een eind dans. In alle verschillende elementen van de les word toegewerkt naar het eindproduct (de einddans).
We werken veel aan onze techniek maar het doel is vooral om één uur in de week lekker te bewegen, te genieten en je uit te leven!
Bij Parkvilla bieden wij voor alle leeftijden en niveaus Jazz dans aan. In overleg met de docent wordt het juiste niveau gekozen.
 
In de cursus jazz voor volwassenen beginnen we altijd met een warming-up om alle spieren los te maken, gevolgd door een buikspieroefening en een stretch. Daarna werken we aan de jazz danstechniek d.m.v oefeningen op de plaats en door de ruimte.
Alle voorgaande elementen komen daarna samen in een danscombinatie/choreografie. De dansen verschillen elke keer weer en er wordt gedanst op verschillende muziekstijlen.
Dansers van alle niveau’s zijn welkom in deze les.