Fashion Design Summercamp!

Modebewuste kids opgelet! Deze zomer zet jij samen met docent Layla in 3 dagen tijd een echte modeshow op tijdens het Fashion Design Summercamp!

Ontwerp je eigen outfit, de basis is een zelf genaaid shirtje in en alles eromheen verzin je zelf!

Na het maken van een moodboard en het uitwerken van je ontwerpschets ga je je shirtje uit stof knippen en begin je met deze te naaien. Vervolgens ga je je shirtje versieren zoals jij hem mooi vind. Je krijgt de tijd om er accessoires bij te maken zoals een tasje of een scrunchie en denkt na over de styling van je outfit.

Wil jij oude schoenen pimpen? Doen! Wat heb je thuis liggen dat je het beste kunt combineren met je shirtje? Heb je oude kleding die je zou kunnen of willen gebruiken in je outfit, of waar je graag de schaar in zet om te combineren tot een splinternieuw kledingstuk, neem deze mee! 

Layla zorgt voor materialen om mee te versieren en begeleid je met haar technische skills om te zorgen dat jij je creativiteit helemaal kwijt kunt.

We sluiten het Summercamp af met een modeshow, waarin je jouw outfit kunt showen aan je ouders. Maar eerst krijg je dan natuurlijk nog wel catwalkles. Layla neemt dan ook haar schmink mee dus als je wil, kun je nog even de make-up in!

Data: 23 t/m 25 augustus 2021
Tijd: 9:30 - 15.30
Modeshow: woensdag 25 augustus om 16:00u bij Parkvilla!
Lunch: inbegrepen! Wij zorgen voor lekkere broodjes en iets te drinken