TenS - Buiten de lijntjes kleuren, omdat het kán! (6-12 jr.)

Deze cursus is speciaal voor kinderen en biedt ze de mogelijkheid om hun creativiteit op allerlei manieren te uiten. De lessen zullen door Leon Weber gegeven worden.
 
Tijdens de cursus zullen de cursisten uitgedaagd worden buiten de gebaande paden te kleuren door middel van fantasierijke opdrachten, gemengd met hun ideeën, waarbij thema's bijvoorbeeld 'onderwater', '3D letters' of 'superhelden' zouden kunnen zijn.
 
Samen met Leon ontdekken de cursisten de mogelijkheden die materialen zoals potlood, (pastel)krijt, houtskool, verf en inkt te bieden hebben. Door individuele begeleiding en de ruimte voor elke cursist om zijn of haar creativiteit te ontwikkelen, zal elke cursist aan het einde van de cursus ‘gegroeid’ zijn.

Het belangrijkste blijft dat ze in een groep met plezier bezig kunnen zijn met tekenen en schilderen. Dus waar wacht je nog op? Kom langs en doe mee!

Doelstelling:
Door middel van de individuele begeleiding zal Leon proberen elke cursist op de best passende manier te helpen bij het ontwikkelen van hun creativiteit. Dit heeft tot gevolg, dat hij bij de één meer aandacht zal richten op de ontwikkeling van techniek en bij de ander op uitvoering.

Daarnaast is het de bedoeling om een voor elke cursist interessant programma samen te stellen. Met behulp van uitdagende, fantasierijke opdrachten wil de docent proberen voor iedere cursist het maximale uit de cursus te halen.

De cursus is inclusief de materialen.