Top 3 Tekenen & Schilderen, deel 2

Op 23 november starten we met de Top3 - deel 2. Tijdens deze 10-weekse cursus gaan we aan de gang met het portret, de positiekeuze, contrast en de expressie in de ogen.

We werken met meegenomen afbeeldingen en foto’s. Aan het begin van de les zal er in het kort aandacht worden besteed aan een specifiek onderwerp om vervolgens met z’n allen aan de slag te gaan. Hierbij gaat het vooral om te leren door te doen. We behandelen diverse technieken om verder te ontwikkelen en de expressie goed te kunnen weergeven en er kunnen vragen worden gesteld.

Yvette zal gedurende de les over de schouder meekijken en aanwijzingen geven. Ter afsluiting van elke les is er een reflectie.

De basismaterialen zijn grafiet, houtskool, conté, kneedgom, doezelaars. Papier is te koop tijdens de les. Dit is een tekencursus waarbij ervaring gewenst is.

Over de docent
Yvette Bavelaar komt uit Alphen aan den Rijn en is werkzaam als realistisch portrettekenaar. Ze geeft teken en schilderles in verschillende leeftijdsgroepen. Daarnaast heeft Yvette recent Sterren op het doek gewonnen. Ze woont en werkt in Alphen aan den Rijn waar zij haar atelier heeft aan huis. Werk van haar is te zien op www.yvettebavelaar.nl.

De Top 3 bestaat uit 3 modules van 10 lessen. Wanneer je je hier aanmeldt, schrijf je je in voor module 2 van de Top3.
Klik HIER om je aan te melden voor Module 1 (cursus 105a)
Klik HIER om je aan te melden voor Module 3 (cursus 105c)
Klik HIER om je met korting aan te melden voor de gehele Top 3 (cursus 105)