Dans 3-daagse (6-10 jaar)

Nieuw bij Parkvilla: de Dans 3-daagse voor kids van 6-10 jaar! Tijdens deze Dans 3-daagse komen we 3 woensdagmiddagen samen en staat alles in het teken van dans.

Er wordt gezamenlijk gekeken naar leuke fragmenten van een dansfilm. Daarna met juf Wendy aan de slag met een warming-up, paar dansoefeningen en het aanleren van een stuk choreografie, geïnspireerd op de film die we hebben bekeken. Aan het einde van de Dans 3-daagse zal de ingestudeerde dans speciaal voor de ouders worden opgenomen op video, zodat iedereen thuis trots kan meegenieten!

Een leuk extraatje: tijdens de Dans 3-daagse maak je samen met juf Wendy zelf coole maskers, die je tijdens de eindpresentatie van de dans kan opdoen! Het is simpel te maken, maar het maakt nog meer show van de einddans en is een leuk aandenken aan een gezellige dansmiddag.

Data: 12, 19 en 26 mei
Tijd: 14.30-16.30u


Stijl:Een leuke mix van ballet, moderne dans en improvisatie. De nadruk ligt op zelf/met elkaar creëren aan de hand van inspiratie vanuit het dansfragment.

Extra informatie
Neem iets te eten en drinken mee. Zorg voor kleding waarin je goed kunt bewegen, zoals joggingbroek/legging/trainingsbroek en een lekkere warme trui voor als het buiten koud is. Trek soepele sportschoenen aan, waarmee je goed kunt dansen.

Locatie
Buiten op het overdekte terras van Parkvilla. Als er in mei geen coronamaatregelen gelden voor kinderactiviteiten,  verkassen we naar binnen.