Fotowandelingen op donderdagavond

Dit voorjaar kan je onder leiding van fotografiedocent Jan van Rijn een aantal mooie fotowandelingen op de donderdagavond maken. Door de keuze van het parcours zul je zeer diverse onderwerpen tegen komen.
 
Je kunt afhankelijk van je persoonlijke voorkeur daar uit kiezen welke je in beeld wilt brengen. Jan van Rijn zal je daar waar nodig technisch ondersteunen en ook wijzen op mogelijkheden waar je misschien niet bij stil had gestaan.
 
Er zijn wandelingen door  stedelijk gebied, waar het industriële landschap en de urbanisatie centraal zal staan. De andere wandelingen hebben een landschappelijk karakter maar zijn door hun specifieke eigenschappen heel verschillend.
 
De laatste bijeenkomst vindt plaats bij Parkvilla, waar de resultaten uitgebreid zullen worden besproken.
 
Voor de avonden op locatie geldt: neem een (licht) statief mee, een kleine zaklantaarn, eventueel  een flitser, iets te drinken, kleding en schoenen die gemakkelijk zitten en geschikt voor de weersomstandigheden die er op dat moment zijn.
Er zal verzameld worden op een parkeerplaats die dicht bij de te fotograferen plek ligt.
 
Programma
Les 1 Fotowandeling Spookverlaat (20/5)
Les 2 Fotowandeling kastelen en volkstuinen  (27/05)
Les 3 Fotowandeling Kalkovenweg e.o. (03/06)
Les 4 Nabespreking bij Parkvilla (17/06)
 
* als de weersomstandigheden zodanig zijn dat de wandeling niet door kan gaan zal er een dag doorgeschoven worden (of in overleg een alternatieve avond gekozen) of geheel vervallen.