Theatercursus voor Volwassenen

Nieuw bij Parkvilla: Theatercursus: Acteren voor Volwassenen!

Heb jij altijd al de wens gehad om te acteren en op de bühne te staan? Dan is dit je kans!

Deze Theatercursus is zowel geschikt voor mensen zonder ervaring als voor deelnemers met ervaring die zich graag door willen ontwikkelen. Er is aandacht voor alle niveaus en spelplezier staat voorop!

In deze cursus starten we vanuit de basis van het acteren en groeien vandaar verder. Wat komt er eigenlijk allemaal bij kijken? En welke vormen van acteren zijn er allemaal?

We gaan aan de slag vanuit verschillende invalshoeken van het acteren. Je leert improviseren, geloofwaardig spelen, werken vanuit tekst (zowel monoloog als dialoog), het gebruik van je lichaam en stem en gaan we experimenteren met stil spel. 

Laat in deze cursus je zelfvertrouwen, fantasie en plezier in het acteren groeien!

Wegens de lockdown is deze cursus niet gestart op de ingeplande startdatum in januari. Zodra Parkvilla haar deuren weer mag openen gaat deze cursus van start. Je kan je nog aanmelden voor deze cursus door te klikken op de knop instromen, we houden je dan op de hoogte van de nieuwe startdatum.

In overleg met docent en cursisten kan besloten worden de cursus in te korten. In dit geval wordt de cursusprijs naar rato aangepast.