Moderne dans volwassenen

Moderne dans is ooit ontstaan als tegenhanger van ballet. Ballet gaat over zweven boven de grond en modern juist over heerlijk rollen over de grond. Gretig gebruiken we de hele ruimte in 3D! Je vliegt, springt, rolt, laat los maar houdt ook vast.
Moderne dans is een enorm dynamische dansstijl gepaard met veel gevoel en hier en daar wat dramatiek.  Op andere muziek dan je gewend bent of wel lekker op een top 40 nummer. Het kan bij modern allemaal. Kom de vrijheid voelen!
Bij Parkvilla bieden wij voor alle leeftijden en niveaus moderne dans aan. In overleg met de docent wordt het juiste niveau gekozen.

Deze cursus is speciaal voor volwassenen.  Elk niveau is in deze les welkom. Het ontwikkelen van techniek, dansgevoel, conditie en lichaamsbewustzijn komen aan bod. De cursus is geschikt voor dames en heren met of zonder danservaring.
 

Wegens de lockdown is deze cursus niet gestart op de ingeplande startdatum in januari. Zodra Parkvilla haar deuren weer mag openen gaat deze cursus van start. Je kan je nog aanmelden voor deze cursus door te klikken op de knop instromen, we houden je dan op de hoogte van de nieuwe startdatum.

In overleg met docent en cursisten kan besloten worden de cursus in te korten. In dit geval wordt de cursusprijs naar rato aangepast.