Los Schilderen in Olieverf of Acryl

Los schilderen in olieverf of acryl

In deze cursus leer je schilderen aan de hand van een opdracht, of jouw eigen onderwerp. Of je nu beginner bent of gevorderd, Niels zal je persoonlijk begeleiden om je ideëen op het doek te krijgen.

Je leert alles over kleur; je leert kijken, verbeelden, schilderen in olieverf, acryl of gemengde techniek en ontwikkelt gaandeweg je eigen handschrift.

Over de docent
Niels Smits van Burgst staat bekend om zijn brutale schilderijen met een vlotte schildertoets. Met schijnbaar achteloos opgebrachte streken schetst hij het alledaagse bestaan van jongeren.

Zijn werk werd getoond in het Gemeentemuseum Den Haag, de Fundatie in Zwolle, museum de Buitenplaats, Nest, het van Abbe Museum en in diverse gerenommeerde galerieën in binnen en buitenland. Ook is hij bekend als hedendaags portretschilder en was tweemaal te zien in het televisieprogramma ‘Sterren op het doek’.

Als docent is hij een graag geziene gast aan de Foudgumse School, Wackers-Academie, Klassieke Academie, vrije-academie t Pad, en L’atelier de Peinture.

www.svanb.nl
www.instagram.com/niels_smits_van_burgst
www.facebook.com/nielsSvanB