Fotowandeling 2: Daar bij de Waterkant

Tijdens de Parkvilla Zomerweken kan je in  juli en augustus 2020 onder leiding van fotografiedocent Jan van Rijn een aantal mooie fotowandelingen maken. Door de keuze van het parcours zul je zeer diverse onderwerpen tegen komen.

Bij deze fotowandeling "Daar bij de Waterkant" zal er een mooie route gelopen worden langs de Zegerplas. Hierbij zal ook de architectuur rond de rand meegenomen worden naast het waterrijke gebied en natuurlijk ook de wat meer recreatieve invulling van het gebied.

Voor deze wandeling geldt: neem een (licht) statief mee, een kleine zaklantaarn, eventueel een flitser, iets te drinken, kleding en schoenen die gemakkelijk zitten en geschikt voor de weersomstandigheden die er op dat moment zijn.

Er zal verzameld worden op een parkeerplaats die dicht bij de te fotograferen plek ligt. Hierover krijg je bericht voor aanvang van de wandeling. 

Het is de bedoeling dat er als afsluiting van de serie fotowandelingen bij Parkvilla een avond komt waarbij het mogelijk is de resultaten te bekijken en waar docent Jan van Rijn ook het werk beoordeelt.

De betaling van deze zomeractiviteit geschied via iDeal en niet via automatische incasso. Je kan je aanmelden via deze LINK.


Kijk voor het gehele zomerprogramma op www.parkvilla.nl/zomerweken.