· Disco The Eighties en Nineties

Genre

Disco

Datum

24.03.2017

Vrijdag · 20.00u

Disco The Eighties en Nineties

Het is weer voorjaar en dat vieren we met de laatste disco party van het seizoen. In de foyer draait DJ-Tino de beste muziek uit de seventies en eighties. Hij weet met zijn muziek en videoclips de sfeer er goed in te krijgen en binnen de kortste keren staat de dansvloer vol. Bij alle gedraaide tracks zijn originele videoclips en idolen uit de 70’s en 80’s te zien.
De foyer is vanaf 20.00 uur open. Het kledingadvies: jaren 80 - 90. De best geklede gasten winnen een vrijkaart.

De eighties
Een periode die het einde van het disco tijdperk inluid en vooral in het begin veel medley achtige hits en covers kent. Denk aan de Star Sisters, boys town gangen de Ben Liebrand remixes. In veel dance muziek wordt afscheid genomen van de drummer en doet de drumcomputer zijn intrede.
De komst van de Technics sl-1200 platen speler maakte het live mixen door Dj's in clubs mogelijk en startte een trend die nog steeds voortduurt.
Een dominante stroming is die van Stock Aitken & Waterman als producers duo scoorden zij veel grote hits zoals die van Rick Astley - never gonna give you up, Mel en Kim - showing out en natuurlijk hun eigen hit Road Block.
Ze remixten ook hits voor nedelandse artiesten waaronder Rene Froger en de Dolly Dots.
Naast de gelikte sound van SAW kwamen er ook nieuwe artiesten met een totaal nieuw geluid naar voren. Prince bijvoorbeeld of Level 42

De nineties
De Nineties een periode die volgens veel muziek kenners weinig goede of nieuwe dingen bracht. Toch is het ook een enerverende periode geweest met ook erg lekkere tracks. Denk aan de songs van de 4 Non Blondes, Ace of Base, Bon Jovi, Cher, Robin S en Michael Jackson.

Prijzen
Een kaartje kost: € 14,50
Online actie: 5 kaartjes voor € 60,00 voor één disco-avond. Kom gezellig met een groep vrienden naar de disco en ontvang een korting van € 2,50 per kaartje, dat loopt dus op naar een totale korting van € 12,50. Deze actie is alleen online geldig (per disco avond) en niet aan de kassa.

Kaartjes kun je online kopen via ondertsaande button 'Koop online'
Kaartjes zijn op de avond zelf vanaf 20.00 uur aan de kassa te koop.
Wacht niet te lang met bestellen, want de Disco’s lopen snel vol.

 

koop online  
· Disco The Eighties en Nineties