Kortingsacties Theaterseizoen 2016-2017

Leuke en voordelige kortingsacties bij het theater. Pak nu je voordeel!

Parkvilla biedt vier kortingsacties aan voor het nieuwe theaterseizoen. Leuk als cadeau om te geven, of natuurlijk om zelf van te genieten.

Passe-partout-korting Actuele Parklezingen Kunst
Laat je verrassen door de Actuele Parklezingen Kunst. Kunsthistorica Karin Braamhorst speelt in op de actualiteit in de kunstwereld. Welke tentoonstelling heeft de aandacht? Daar sluit zij graag bij aan. Het definitieve onderwerp van de lezing wordt enkele weken voorafgaand bekend gemaakt.
Kies je voor de Passe-partout-korting dan kun je alle vier de lezingen volgen voor slechts € 45,00. Daarmee pak je een korting van € 15,00. Het Passe-partout is online te koop bij de eerste lezing op 26 oktober. Het onderwerp hiervan is inmiddels bekend en gaat over de Nederlands-Britse kunstschilder Alma Tadema. De andere lezingen vinden plaats op 7 december, 8 februari en 5 april.

3-in-1 Cabaretpakket voor € 36,00
Speciaal voor liefhebbers, de nieuwsgierige ontdekker of als cadeau. Het Cabaretpakket geeft toegang tot alle drie de Cabaretvoorstellingen. Je profiteert van een leuke korting en betaald slechts € 36,00, in plaats van 43,50. Kom genieten van de leuke en prettig gestoorde cabaretiers:
• 24 november: Thijs van de Meeberg met ‘Er mag gedanst worden’. De debuutvoorstelling van de winnaar jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival 2015.
• 16 februari: Piepschuim met ‘Zo doen we dat hier’, een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen.
• 30 maart: Kirsten van Teijn met ‘Zalf’. Haar tweede avondvullende programma is een muzikale cabaretvoorstelling die de jeuk naar het theater brengt maar ook de zalf. Want als Kirsten gaat krabben, krabt ze ook u. Met liefde.
Let op: voor deze actie is een maximumaantal pakketten beschikbaar. Wees er dus op tijd bij! De verkoop van het Cabaretpakket start op 10 september tijdens de Opening van het Culturele Seizoen aan de kassa bij Parkvilla. Vanaf 12 september is deze actie ook online te koop.

Voordeelpakket Parklezingen Literatuur/Cultuur
Speciaal voor liefhebbers van literatuur en cultuur of als cadeau. Het voordeelpakket Parklezingen literatuur/cultuur geeft toegang tot alle vier de lezingen. Je betaalt slechts € 40,00 voor vier voorstellingen en profiteert van een totale korting van € 15,50.
• 29 september: Alex Boogers – literatuur
• 18 januari: Ansje van Dijk over textiel en kostuumgeschiedenis
• 8 maart: Jelle Brandt Corstius – literatuur/cultuur
• 3 mei: Fik Meijer – literatuur/geschiedenis
Het voordeelpakket is te koop, zowel online als aan de kassa, via de eerste Parklezing literatuur van Alex Boogers op 29 september

Online Disco vrienden actie
Ook aankomend seizoen weer als vanouds drie disco avonden. Een kaartje kost € 14,50 of kom gezellig met een groep vrienden naar de disco en koop 5 kaartjes tegelijk voor  € 60,00. Je ontvangt dan een korting van €  2,50 per kaartje, dat loopt dus op naar een totale korting van € 12,50. En dan is je eerste drankje ook nog gratis inbegrepen! Deze actie is alleen online geldig (per disco avond) en niet aan de kassa.
7 oktober: Disco Sixties en Seventies
20 januari: Disco Seventies en Eighties
24 maart: Disco Eighties en Nineties