Vrijwilligers Vrijwilligers Vrijwilligers Vrijwilligers

Vrijwilligers

Vrijwilligerswerk
Vrijwilliger zijn...
Is vrijwillig, maar niet vrijblijvend
Is verbonden, maar niet gebonden
Is onbetaalbaar, maar niet te koop
Is positief denken, is positief doen
Met als enige doel
voor jezelf en de ander een goed gevoel!

Parkvilla kan onmogelijk draaien zonder de inzet van veel vrijwilligers. Zij vormen een belangrijke pijler onder het succes van Parkvilla. Op dit moment zijn in totaal zo'n 125 vrijwilligers actief. 

Voor het filmhuis en theater hebben we op dit moment voldoende vrijwilligers. Voor de foyer zijn we nog op zoek naar versterking van het team. Wil jij hier graag aan de slag als vrijwilliger? Laat het ons even weten per mail en we kijken of er iets passend voor je te vinden is.

Het Filmhuis draait letterlijk en figuurlijk op vrijwilligers. Zo'n 50 vrijwilligers zorgen er dagelijks bij toerbeurt voor dat de laatste telefonische reserveringen nog worden verwerkt, de kaartjes worden verkocht, de film uiteindelijk wordt gedraaid en de filmladders worden bezorgd..

Ook bij het Theater zijn het de vrijwilligers die zorgen voor de kaartverkoop en de garderobe, helpen zij de techniek en optreden als gastvrouw/-heer,
 
In de Foyer verzorgen vrijwilligers overdag koffie en thee tijdens de pauzes van de film en de cursussen. 's Avonds springen de vrijwilligers bij wanneer er feesten, recepties en/of partijen zijn. Wij zoeken vlotte mensen die mee willen helpen op de avonden en in de weekenden, voor hulp bij partijen en feesten. Wil jij dit doen? Stuur ons dan een mailtje.

Voor het klein onderhoud en het verhelpen van technische storingen beschikt Parkvilla over een klein maar vast team van vrijwilligers die hiervoor wekelijks bijeenkomt.