Vacature GASTHEER/-VROUW Parkvilla Foyer Vacature GASTHEER/-VROUW Parkvilla Foyer Vacature GASTHEER/-VROUW Parkvilla Foyer Vacature GASTHEER/-VROUW Parkvilla Foyer

Vacature GASTHEER/-VROUW Parkvilla Foyer

Parkvilla.nl bevindt zich in Park Rijnstroom en is het culturele hART van Alphen aan den Rijn waar iedereen welkom is. In ons monumentale pand kunnen onze gasten in een levendige en energieke entourage passief en actief deelnemen aan diverse kunstuitingen. Zo kan je er diverse competenties ontwikkelen door het vergaren van kennis en vaardigheden in een breed educatie-aanbod, voorstellingen bezoeken, anderen ontmoeten en je eigen netwerk vergroten. Ook neemt Parkvilla deel aan het netwerk BOOST, waarin diverse instellingen samenwerken binnen de thema’s opgroeien en (talent)ontwikkeling. Parkvilla beschikt over werkplaatsen, cursusruimtes, een filmhuis en theaterzaal. In het hart van het gebouw bevindt zich onze foyer.

Wij zoeken een: GASTHEER/-VROUW voor de Parkvilla foyer
15-20 uur per week (3/4 avonden)

Profiel:
Je bent een gastvrije en communicatief vaardige collega, met aantoonbare ervaring in de horeca. Je verzorgt alle barwerkzaamheden en vindt het belangrijk om als representant van Parkvilla gasten, docenten en artiesten te ontvangen en zich thuis te laten voelen. Je werkt zelfstandig, bent flexibel en proactief. Je kunt met een glimlach anderen aansturen, maar ook prima onder leiding van een collega werken: je voelt je altijd verantwoordelijk. Ook op de drukke pauzemomenten blijf je klantgericht, accuraat en vriendelijk naar onze gasten.
Je bent minimaal in het bezit van het diploma sociale hygiëne, bij voorkeur ook BHV geschoold of bereid je hierin te bekwamen.

Aanbod:
Wij bieden een mooie werkplek in een creatieve omgeving waar geen dag hetzelfde is. Je krijgt in eerste instantie een jaarcontract aangeboden. Beloning afhankelijk van ervaring volgens CAO Kunsteducatie, schaal 2.

Solliciteren?
Leuk dat je interesse gewekt is! Stuur je reactie met motivatie en cv voor 10 maart 2017 naar verhuur@parkvilla.nl ter attentie van Hen van Dijk. Vermeld bij het onderwerp ‘sollicitatie gastheer -vrouw’. Wil je eerst meer informatie? Stuur dan een mailtje naar bovenstaande emailadres. We nemen dan contact met je op.