Nieuw: Film & Food

Vanaf februari 2017 introduceert Parkvilla iedere laatste vrijdagmiddag van de maand Film & Food. De ideale combinatie! Vrijdag 24 februari eerste Film & Foodmiddag!

Je kunt om 16.00 uur genieten van een hilarische, dramatische, spannende maar altijd mooie arthouse film. Na afloop van de film kun je in de foyer terecht voor een aperitief moment. Gezellig even nakletsen onder het genot van een hapje en drankje. De hapjes bestaan uit een aantal kleine gerechtjes (niet bedoeld als volledige maaltijd).

Een Film & Food kaartje is inclusief film en hapjes en koop je voor € 12,50. Drankjes bestel je zelf aan de bar. Een kaartje koop je online via www.parkvilla.nl bij de keuze van de film.

Vrijdag 24 februari - Film & Food met Sing Street
De eerste film die meedoet voor Film & Food is de film Sing Street op vrijdag 24 februari. In het Dublin van de jaren '80 probeert Colin te ontsnappen aan zijn geforceerde familie door een band te beginnen waarmee hij indruk wil maken op het mysterieuze meisje van zijn dromen. Met heerlijke muziek in de film. Hou je van hartverwarmende films en positiviteit? Sing Street is de film om naartoe te gaan. Meer info en kaartverkoop

Vrijdag 31 maart - Film & Food met Neruda
Santiago, 1948: Politie-inspecteur Oscar Peluchonneau (Gael García Bernal) opent in opdracht van president Videla de jacht op dichter Pablo Neruda, die kritiek heeft geuit op het rechtse regime. Meer info en kaartverkoop

Vrijdag 28 april - If the Sun Explodes
Met rugzak en tent trekken de jonge Yara en Philippe langs verre wegen en vieren ze het leven en de vrijheid. Lyriek en realisme gaan hand in hand in deze grotendeels geïmproviseerde roadmovie. Philippe een rusteloze zoeker, Yara ogenschijnlijk meer bescheiden. Een dramatische gebeurtenis stelt hun relatie onverwacht op de proef.
Meer info en kaartverkoop: volgt later