Voorstellingen volgende maand · If the Sun Explodes

Regie

Hanna van Niekerk

Lengte

80 min

Land

Litouwen, Nederland

Jaar

2016

Taal

Nederlands

Recensie

Filmkrant

Kijkwijzer

vanaf 12 jaar grove taal seks

If the Sun Explodes

Zoenen, vrijen, serieuze gesprekken, bijzondere ontmoetingen en onverwachte botsingen. De twintigers Yara en Philippe trekken de wijde wereld in, zonder plan, alleen met een rugzak en met elkaar. Langzaamaan komt onder de zomerzon en de sterrenhemel aan het licht dat ze ondanks hun verliefdheid toch ook wel veel van elkaar verschillen. Philippe heeft een duidelijk idee hoe het niet moet in leven en loopt rusteloos zijn dromen achterna. Yara is veel rustiger en op zoek naar verbinding. In deze dromerige en authentieke roadmovie worstelen de hoofdpersonen ieder met hun eigen twintigersdilemma: backpackend de wereld over op zoek naar avontuur of als bakfietsmoeder door Amsterdam-Zuid.

De Volkskrant **** Regisseur Hanna van Niekerk debuteert met een frisse, geslaagde roadmovie over twee zoekende twintigers.

Film & Food
Iedere laatste vrijdagmiddag van de maand: Film & Food, de perfecte combinatie. Geniet om 16.00 uur van een hilarische, dramatische, spannende maar altijd mooie arthouse film. Daarna kun je in de foyer terecht voor een aperitief moment. Gezellig even nakletsen onder het genot van een aantal kleine gerechtjes (geen volledige maaltijd. Drankjes bestel je aan de bar. Film & Food ticket incl. film en hapjes = € 12,50

 

28.04.2017 · vrijdag, 16.00u koop online  
30.04.2017 · zondag, 20.30u koop online reserveren
02.05.2017 · dinsdag, 20.30u koop online reserveren
Voorstellingen volgende maand · If the Sun Explodes